CAUT COLABORATORI (DEALEARI masini second-hand sau persoane fizice care doresc sa vanda masini, piese auto, etc. ) 0761558614
Pentru link-exchange sunati la 0761558614!

Saturday, May 10, 2008

Cum imi vand masina?

Vrei sa scapi de masina ? Vrei sa iei un pret bun pe ea? RASPUNSUL e categoric :DA.
Problemea este : Cum imi vand masina ? Uite cateva sfaturi :
  1. Iti postezi anuntul pe un site auto, dai un anunt la mica publicitate sau apelezi la dealeri auto-rizati.
  2. Stabileste pretul corect
    Ca sa-ti evaluezi corect masina, poti sa folosesti statisticile din site-urile de specialitate, ghidurile pentru masini second-hand sau pur si simplu sa analizezi preturile pentru masini de ocazie din ziare. Unele targuri auto din Romania ofera si servicii de evaluare. Pretul estimat in functie de starea masinii, kilometrii parcursi, vechimea, motorizarea etc. Nu uita totusi ca tu stii cel mai bine masina si pretul pentru care esti dispus sa te "descotorosesti" de ea. In general, vei lua mai multi bani daca iti vei vinde autoturismul singur decat daca o vei vinde unui dealer de masini second hand. Unii dealeri auto ofera preturi foarte bune pentru masini second hand in cadrul programelor buy-back, recuperandu-si banii prin pretul de vanzare mai mare al automobilelor noi, avantajul cumparatorului devenind astfel nul.
    Nu uita sa stabilesti un pret usor mai mare decat cel pe care il doresti. Daca vrei sa-ti vinzi masina cu 9000 de euro, cere 9800. Orice potential cumparator doreste sa negocieze, asa ca trebuie sa ai de unde "sa lasi".

1 comment:

Buddy said...

Masini second hand, ieftine si intr-o stare buna se gasesc si pe site-ul
www.masini-leasing.ro - sunt masini recuperate de la firmele de leasing.